Camelpark SEO központ

Mellőzzük a mellébeszélést!

Storage. Intel JBOD2000 szerver storage család lehet a megoldás kiemelkedően nagy tárhely igény esetén, amennyiben nincs keret a legnagyobb enterprise tárolók megvásárlására. Akár 48TB adat- mennyiség egy 2U magas rack tepsiben, amely könnyen illeszthető egy meglévő Intel Xeon szerverhez egy külső 8 portos RAID kárta segítségével. Akár 12x 3.5"-os, vagy 24x 2.5"-os diszkkel szerelhető verzió is rendelhető redundáns hűtő- és tápellátással.


Fujitsu PRIMERGY TX iparági szabvány-alapú torony szerverek: hatékonyak, sziklaszilárdak, teljesítményük rekordokat dönt. A TX szerverek iparágvezető helyet foglalnak el wattarányos teljesítményükkel, csökkentve a káros környezeti hatást és az üzemeltetési költségeket. A helyi vagy távelérésű, PRIMERGY ServerView Suite csomaggal történő menedzsment csökkenti az informatikai adminisztráció költségeit. A PRIMERGY TX140 tornyok számos területen bővíthetők, valamint állványba szerelhető kivitelben is kaphatók.


Intel microszerver lehet az ideális szervermegoldás azoknak az irodáknak, kis- és középvállalkozásoknak, melyeknek nincs szüksége méregdrága és nagy és hangos szervergépekre.
A microszerverek közös ismérve, hogy halk, alacsony fogyasztású kiszolgálók, melyek mellett meg lehet férni az irodában - ehhez az Intel hozzáteszi a valódi szerver teljesítményt és 24/7 megbízhatóságot.
Konfigurálja magának: www.microszerver.hu


Szerver Fórum indult a kezdő és tapasztalt szerver adminok részére.
- akár Apache akár IIS,
- akár Linux, vagy Microsoft, itt megférnek egymás mellett.
Dell, HP, Sun, FS, IBM vagy Intel szerver tanácsokért, tippekért, trükkökért keresd fel a Szerver Fórumot.
A szerver világ aktuális híreiért pedig látogasd meg a Szerver Hírek portált.


Image

Amennyiben megbízható, Intel négy-, hat-, vagy nyolcmagos Xeon E3-1200-as, vagy E5-2600-as sorozatú Xeon processzorral szerelt szerverre van szükséged tökéletesen átlátható árszabás mellett, ne keress tovább: Intel Xeon szerverek. Ismerd meg a 45nm-es, négymagos Intel Xeon technológiát.


Olvasó kissrác

Lássuk, mit tudsz profitálni ebbõl a weblapból:


!ImageHozd létre weblapod saját ingyenes PageRank modulját. Egy kis kép beillesztésével mindig szemmel követheted honlapod Google PageRank értékét, indexelt lapok és a rá mutató linkek számát. (rev 1.4) Klikkelj ide.
Már az egyszerűen installálható Joomla! modul formában is letölthető itt.


!SEO letöltésPrémium tartalom: regisztrálj, hozz létre egy linket a www.camelpark.hu-ra és azonnal letöltheted a SEO szakma talán legkiválóbb könyveit, írásait pdf formátumban. A prémium tartalom folyamatosan bővül különböző témájú írásokkal. Prémium tartalom.


!Camelpark mini bannerIngyenes Google Pagerank eszközök állnak rendelkezésedre, ellenőrizd weblapjaid és a konkurencia lapjainak PageRank-jét, linkjeit, a legnagyobb keresők által mért és számontartott értékekeit. Nézd meg, mit olvasnak ki a weblapok az általad használt böngészõbõl és olvass SEO-val, azaz keresõoptimalizálással kapcsolatos írásokat.

 

Google PageRank

Tudtad?

Tudtad, hogy a minőségi tartalom mellett az összesített linkerősség az, ami döntően befolyásolja a kereső találati pozíciót?

Tehát hány darab és milyen minőségű (milyen PR oldalról mennyire releváns, témábavágó) link mutat az adott oldalra.
Google PageRank és a Google helyezés viszonya:
 

Online felhasználók

Oldalainkat 9 vendég böngészi