ASUS Az Asus C422 PRO W-22xx Xeon munkaállomás
A C422 PRO W-22xx vállalati többcélú workstation a legjobb választás azoknak a szakembereknek, akik rendkívül rugalmas munkaállomás-platformon hihetetlen megbízhatósággal kívánnak rendelkezni, amelyet csak Enterprise-szintű Intel Xeon workstation processzorok és professzionális NVIDIA® Quadro® RTX vagy AMD Radeon Pro™ grafikus kártyák biztosítanak. Az akár 18 maggal, 36 szállal rendelkező processzor és 512 GB-ig bővíthető 2666 MHz-es RDIMM ECC-memória révén a lehető leggyorsabban futtathatja a szoftvereket, és valós idejű eredményeket kaphat. Szerelhetjük 3 profi GPU-val és nagysebességű NVMe SSD-kkel, ez a munkaállomás-megoldás találkozik a modern 3D tartalomkészítők, utómunka, tervezők és építészeti munkafolyamatok igényeivel. SOLIDWORKS optimalizált munkaállomás


Supermicro A Supermicro W-22xx Xeon Workstation iparági szabvány-alapú munkaállomások: hatékonyak, sziklaszilárdak, teljesítményük rekordokat döntenek. Teljesítmény, amely lépést tart az Önével: A legújabb Intel® Xeon® W-22xx workstation processzorok a legigényesebb grafikai alkalmazásokat is könnyedén futtatják. Az egy processzorfoglalatos architektúra legújabb generációja processzoronként akár 18 magot biztosít, ami maximális teljesítményt nyújt legjobb ötletei életre keltéséhez. A következő generációs AMD Radeon Pro™ és a legnagyobb teljesítményű NVIDIA® Quadro® RTX grafikus vezérlőknek köszönhetően a torony kivitelű Supermicro W-22xx Xeon munkaállomás a legbonyolultabb projektekre is készen áll, beleértve a virtuálisvalóság- és a mesterségesintelligencia-alapú munkafolyamatokat is. ARCHICAD/AUTOCAD - 3D Modeling munkaállomás


Intel microszerver lehet az ideális szervermegoldás azoknak az irodáknak, kis- és középvállalkozásoknak, melyeknek nincs szüksége méregdrága és nagy és hangos szervergépekre.
A microszerverek közös ismérve, hogy halk, alacsony fogyasztású kiszolgálók, melyek mellett meg lehet férni az irodában - ehhez az Intel hozzáteszi a valódi szerver teljesítményt és 24/7 megbízhatóságot.
Konfigurálja magának: közvetlenül az Intel Gold partnertől illetve a Microsoft CSP partnertől.


Szerver Fórum indult a kezdő és tapasztalt szerver adminok részére.
- akár Apache akár IIS,
- akár Linux, vagy Microsoft, itt megférnek egymás mellett.
Dell, HP, Sun, FS, IBM vagy Intel szerver tanácsokért, tippekért, trükkökért keresd fel a Szerver Fórumot.
A szerver világ aktuális híreiért pedig látogasd meg a Szerver Hírek portált.


Intel Xeon szerverek

Amennyiben megbízható, Intel négy-, hat-, vagy nyolcmagos Xeon E3-1200-as, vagy E5-2600-as sorozatú Xeon processzorral szerelt szerverre van szükséged tökéletesen átlátható árszabás mellett, ne keress tovább: Intel Xeon szerverek. Ismerd meg a 45nm-es, négymagos Intel Xeon technológiát.


Lássuk, mit tudsz profitálni ebből a weblapból:


!ImageHozd létre weblapod saját ingyenes PageRank modulját. Egy kis kép beillesztésével mindig szemmel követheted honlapod Google PageRank értékét, indexelt lapok és a rá mutató linkek számát. (rev 1.4) Klikkelj ide.
Már az egyszerűen installálható Joomla! modul formában is letölthető itt.


!Prémium tartalom - SEO könyvekPrémium tartalom: regisztrálj, hozz létre egy linket a www.camelpark.hu-ra és azonnal letöltheted a SEO szakma talán legkiválóbb könyveit, írásait pdf formátumban. A prémium tartalom folyamatosan bővül különböző témájú írásokkal. Prémium tartalom.


!Camelpark mini bannerIngyenes Google Pagerank eszközök állnak rendelkezésedre, ellenőrizd weblapjaid és a konkurencia lapjainak PageRank-jét, linkjeit, a legnagyobb keresők által mért és számontartott értékekeit. Nézd meg, mit olvasnak ki a weblapok az általad használt böngészőből és olvass SEO-val, azaz keresőoptimalizálással kapcsolatos írásokat.

Olvasó kissrác