A következőt fogom tenni: bemásolom az eredeti, majd az általam javasolt új kódot, közben magyarázatot adok a változtatásokra.

Jelenlegi kód:

Szembetûnõ a HTML kód definíció hiánya, a nem megfelelõ karakterkódolás használata, illetve a felesleges META sorok. Tipikus hiba, hogy annyira szertnénk, ha komolyan vennék weboldalunkat a robotok és gyakran jönnének újraindexelni, hogy megróbálunk hatni rájuk META tagokkal. Nem kell! A keresõ robotok jönnek maguktól és tudják a dolgukat enélkül is. Viszont ha nem vagyunk tökéletesn tisztába az egyes bejegyzések hatásával, pillanatok alatt elriaszthatjuk a crawler-t, vagy letilthatunk bizonyos dolgokat. Én elimináltam ezeket a META tagokat az összes weblapomból és tökéletesen elégedett vagyok a jelnlegi indexeléssel és találati pozíciókkal.
A HTML kód definíció elsõsorban a böngészõknek szól, de nagyon javaslom használatát. Mivel a HDsentinel.com angol nyelvû lap, ezért "UTF-8"karaketrkódolást javaslok neki, a magyar nyelvû változatnak pedig tökéletes a jelenlegi "ISO-8859-2"


Javasolt új kód:

Picit változtattam a kulcsszavakon, hogy olyan szóösszetételeket tartalmazzon, ami releváns. Ne jelöld kulcsszónak a "health" szót, ez a lap nem az "egészségrõl" szól! Ám a "HDD health", vagy a "hard disk health" már kiváló kulcsszavak lehetnek, én is valami ilyesmire keresnék, ha ez a téma érdekelne.

Az egész HTML fejlécbõl a Title tag a legfontosabb!!! Válaszd ki a 3-4 legfontosabb kulcsszavad és azok feltétlenül szerepeljenek benne. A Google-ben szerintem NEM LEHET az elsõ oldalra kerülni olyan szó keresésre, amely nem szerepel a Title tag-ben. Ez tényleg kulcsfontosságú!