A saját Domain-Pop.com linkerősség lekérdezésed sajnos egyenlőre nem tudod lefuttani.

Domain-Pop report
(Kattints a képre a nagyobb riportért.)

Ami ebbõl elsõsorban érdekel, az a jelenlegi linkek PageRank értéke (jobb oldali oszlop). Ezek szerint van 4 db. PR5, 23 db. PR4, és 36 db. PR3 linkünk. A többi link (saláta) is természetesen fontos, de tapasztalataim szerint inkább a nagy értékû linkek tudják igazán "megdobni" az oldalt. Ezek a számok azt mutatják, hogy a www.HDSentinel.com "erõs" PR3 kategóriába tartozik, inkább a PR3 teteje, mint alja, tehát talán nem lesz nehéz PR4-et csinálni belõle.

Miért erõltetem ezt a PR dolgot?! Egyre többen nem hisznek a toolbar PR (amit pl. a Camelpark PageRank kijelzõ is mutat) erejében - valóban nem (csak) a toolbar PR-tõl függ a SERP, azaz keresõ találati pozíció. A SERP pozíció döntõen a weblapra mutató releváns és nagyértékû (nagy PR értékû) linkektõl függ!!! Tehát alapvetõen ettõl, amit itt fenn látunk. Ez lesz az elsõ prioritás, ez a döntõ befolyásoló tényezõ. És itt jön a PR összefüggés: ha jelentõs számú értékes linket szerzek az oldalra, akkor ezzel biztosan javulni fog a keresõkben a találati pozíció - és közvetve, mintegy visszacsatolásként javulni fog a weblap toolbar PageRank értéke is! A PR érték tehát jelzés értékû számomra.

A további részletes listák elárulják a részleteket:
Checkmark  1. Részletes, a Domain-Pop által számontartott link lista Melyik linkünk nem szerepel rajta?
Checkmark  2. IP címek szerint rendezett link lista Lehetőleg különbözõ IP címekrõl mutassanak a weboldalra linkek, de ellentétben másokkal én azt mondom, ez nem annyira fontos!

Máris látható számomra, hogy az összes nagyobb értékű link szinte kizárólag egy domain-ról származik - valami www.benchmarkhq.ru orosz oldalról - amely önmagában nem baj, viszont rávilágít, hogy miért nem teljesít kiemelkedõen a HDSentinel.com: nincsenek nagyértékû releváns linkjei különbözõ domain-ekrõl (vagy valami miatt nem látják azokat a keresõk)! Reményeim szerint 2-3 hónapon belül gyökeresen megváltozik ez a helyzet. :)

Megjegjegyzések:
- A fent mutatott linkek Yahoo Site Explorer lekérdezéseken alapulnak.
- A Google által számontartott linkeket a Google Webmaster Tools segítségével vizsgálom meg hamarosan.