Még hatékonyabb informatika, teljes élettartamon keresztül

Fujitsu torony és rack szerverek

A csökkentett költségek azt jelentik, hogy az informatikai részlegeknek rugalmasabbá kell válniuk, és ez nem csak a hardverről szól. Ez a megoldásokra is vonatkozik. Az ipari szabvány szerkezeten alapuló PRIMERGY szerverek minősülnek a legjobb válasznak a kihívásra: hozz ki többet a kevesebből. Azzal, hogy a szervezeteket működésük hatékonyságában segítik, a PRIMERGY szerverek újra és újra kifizetődnek.


Fujitsu PRIMERGY rack szerverek

A PRIMERGY RX rack szerverek - a tökéletes platformok az Ön vállalati folyamataihoz szükséges dinamikus infrastruktúrák felépítéséhez napjainkban és a következő évtizedben. Ipari szabványok alapján épültek, a következő lényegi szolgáltatásokra összpontosítanak: energiahatékonyság, megbízhatóság, virtualizációra optimalizálva, egyszerű üzemeltetés és karbantartás, rugalmasság a jövőre nézve. Ezért a kimagasló költséghatékonyság tekintetében különösen megfelelnek az Ön kívánalmainak. Optimális üzemeltetési költségek és hosszú távú használhatóság, amely megfelel az Ön ügyfelei által megkövetelt információtechnológiai minőségnek. Testre szabott szolgáltatáscsomagjainkkal a legjobb támogatásra számíthat informatikai rendszeréhez.

Fujitsu rack szerverek


A Fujitsu PRIMERGY RX1330 M4 egy belépő szintű, egyfoglalatos 1U magas rack szerver, mely kis költségvetésű, ennek ellenére nagy energiahatékonyságú megoldás. A lehetséges bővítések széles választékával bír, hogy minden egyéni igénynek megfeleljen.

A Fujitsu PRIMERGY RX2520 M5 szerver egy 2U méretű, a sokoldalúság és a bővíthetőség középpontba helyezésével minden üzleti alkalmazás esetén optimális, kétfoglalatos rack szerver, ami akár 16 merevlemezes meghajtót, akár 7 PCIe Gen 3 kártyát és akár 768 GB RAM-ot támogat.


Fujitsu PRIMERGY torony szerverek

Fujitsu TX torony szerverek

A PRIMERGY TX iparági szabvány-alapú torony szerverek: hatékonyak, sziklaszilárdak, teljesítményük rekordokat dönt. A TX szerverek iparágvezető helyet foglalnak el wattarányos teljesítményükkel, csökkentve a káros környezeti hatást és az üzemeltetési költségeket. A helyi vagy távelérésű, PRIMERGY ServerView Suite csomaggal történő menedzsment csökkenti az informatikai adminisztráció költségeit. A PRIMERGY tornyok számos területen bővíthetők, valamint állványba szerelhető kivitelben is kaphatók.

A Fujitsu PRIMERGY TX1310 M3 szerver Intel Xeon E3-1225v6 (Kaby Lake) alapokon nyugvó, általános rendeltetésű belépő szintű kiszolgáló kis- és középvállalkozások részére.

A Fujitsu PRIMERGY TX1330 M4 szerver kicsi, de nagy elvárásokkal bíró környezetekbe. Tökéletes szerver lehet olyan KKV-knak és irodáknak, ahol nem áll rendelkezésre külön szerverterem, illetve a magas szerverfunkcionalitás és az alacsony teljes körű birtoklási költség (TCO) létfontosságú.

A Fujitsu PRIMERGY TX2550 M5 szerver a megfelelő rendszer KKV-k, fiókirodák vagy egyszerübb virtualizált környezetek számára, ahol a fő hangsúly a bővíthetőségen és főleg a rendelkezésre álláson van.