Akár 48TB kapacitás 2U magas rack formátumban


Intel JBOD2000 szerver tároló

Az Intel JBOD2000 szerver tároló család eszközei a kis- és közepes méretű vállalkozások speciális igényeinek megfelelően kialakított innovatív és megbízható adattároló-megoldások. Az Intel JBOD2000 modellek kiválóan méretezhető, átfogó lemezes adattárolási platformok, amelyek kezelik az adatmennyiség intenzív növekedését és a legmagasabb teljesítményt nyújtják. A 2.5"-os, illetve 3.5"-os diszkekkel épült modellválaszték szabadon kaszkádolható, modulrendszerű, lemezes adattárolása és legkorszerűbb csatlakoztathatósága a teljesítmény, és a teljes tulajdonlási költség (TCO) megválasztásánál a konfiguráció legnagyobb rugalmasságát biztosítja.


Intel JBOD2000 szerver tároló 2

Radikálisan csökkentik az adattárolási kapacitás költségét és az enterprise diszkek alkalmazásával megbízhatóan védik az adatokat az adatvesztéstől az Intel JBOD2000 szerver tárolók. Ezeket a tárolókat az az Intel leginkább Windows, VMware és Linux környezetbe szánja olyan feladatok ellátására mint a fájlkiszolgálás, dokumentumtár vagy Exchange-kiszolgálás, de a teljesítménye révén akár adatbázisok vagy adattárházak alatt is megállja a helyét. A legelterjedtebb felhasználási terület az IP kamera alapú videorögzítés. Ebben a feladatkörben az Intel tárolók az IP-hálózaton keresztül érkező, az IP kamerák által digitalizált és tömörített videó adatfolyam (videó stream) képeit fogadják és tárolják. Egy nagyobb, sokkamerás objektum védelme esetén ez a feladatkör kiemelkedően nagy tárterületet igényel. Itt bontakozik ki az Intel JBOD2000 szerver tárolók legnagyobb előnye, akár 48TB adatmennyiség is rögzíthető egyetlen tárolón.


Intel JBOD2000 szerver tároló 3

Az Intel szerver tároló 3 év garanciális támogatással érkezik a vállalati szintű szolgáltatásokhoz a nap 24 órájában a hét minden napján.